Jelentős árcsökkenés 2024. július hónapban a tiszta építési törmelék szállítására

Társcégünk a Continus Nova Kft. akciót hirdet tiszta építési törmelék szállítására! Jelentős árcsökkenés 2024. július hónapban!   Székesfehérvár területére érvényes szállítási díjak: KIZÁRÓLAG tiszta építési törmelék esetén (beton, tégla, cserép, kerámia, föld és ezek keveréke) -4 m3 bruttó 39.190 Ft/forduló -6 m3 bruttó 42.800 Ft/forduló -7 m3 bruttó 42.800 Ft/forduló   Székesfehérvár 30 km-es körzetében érvényes szállítási árak: KIZÁRÓLAG tiszta építési törmelék esetén (beton, tégla, cserép, kerámia, föld és ezek keveréke) -4 m3 bruttó 73.470 Ft/forduló -6 m3 bruttó 76.980 Ft/forduló -7 m3 bruttó 76.980 Ft/forduló   Vállaljuk 4-6-7 m3 konténerek rugalmas ki-és elszállítását készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel, szerződéses Partnereink számára átutalási lehetőséggel! Rendeléssel, szerződéskötéssel kapcsolatos információkról érdeklődni: a +36 22 507-419 (1 gomb), +36 22 511-314 vagy +36 30 530-2061-es telefonszámokon, továbbá a kontener@continusnova.hu e-mail címen lehet hétfőtől - péntekig 7.00 - 15.30 között.   Forduljon hozzánk bizalommal és tegye rendezetté környezetét még MA!

Szelektív hulladékgyűjtő edények biztosítása a BUDAKESZI lakossági ingatlantulajdonosok számára

Tisztelt Ügyfelünk!   A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás a BUDAKESZI lakossági ingatlantulajdonosok számára pályázati forrásból díjmentes használatra biztosít szerződésenként 1 db, tájékoztató matricával ellátott, új, 120 literes, kerekes gyűjtőedényt, amelybe az elkülönített (szelektív) hulladékot kell gyűjteni. Amennyiben az Önkormányzat által kiosztott edényt Ön korábban még nem vette át, Önnek mindössze annyi a teendője az átvétel érdekében, hogy felkeresi ügyfélszolgálatunkat, ahol az edény átvételéhez szükséges adminisztrációt elvégezzük, és ezt követően az átadás-átvételi dokumentummal az edény átvehető 2024.07.08-tól a hulladékudvarban. Kérjük, hogy az átvételhez a lakcímkártyáját és személyazonosító okmányát, esetleg egy hulladékszállítási számláját hozza magával! Amennyiben az ingatlanhoz tartozó edényt nem tudja személyesen átvenni, úgy kérjük, állítson ki írásos meghatalmazást az átvétellel megbízott személy számára. (Meghatalmazás letölthető www.deponia.hu honlapunkról űrlapok menüpont alatt.) Ügyfélszolgálat:                                                        Hulladékudvar: Budakeszi, Fő u. 179. (Polgármesteri Hivatal)          Budakeszi, 067/18 hrsz. Nyitvatartás: csütörtök: 9:00-13:00                           Nyitvatartás: H-Szo.: 8-12 és 12.30-15.30 Tudnivalók a szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló edény átvételével kapcsolatban 1.  Hulladékgyűjtő edénynek a hulladék elszállítását megelőzően a közterületre való kihelyezéséről és a tárolási helyére való visszajuttatásról ügyfeleinknek kell gondoskodni. Kérjük, hogy az edénybe társaságunk www.deponia.hu honlapján található „mit hova tegyek” szelektív tájékoztatóban szereplő, illetve a kukára ragasztott matricán felsorolt hasznosítható hulladékokat helyezzék el. 2.  Az Ingatlanhasználó személyének változása esetén az ügyfelünk köteles az új igénybevevő adatainak bejelentésével egyidejűleg a változást közölni a társaságunkkal. A szelektív gyűjtőedény az új Ingatlanhasználót illeti meg. 3.  Ingatlanhasználó feladata a gyűjtőedényt a károsodástól megóvni, a jó gazda gondosságával kezelni. A nem rendeltetésszerű használatából adódó károkért, valamint az edény elvesztéséért, megsemmisüléséért az Ingatlanhasználó felelősséggel tartozik. 4.  A gyűjtőedény csak szelektív hulladékgyűjtésre használható.   Kérjük, gyűjtsön továbbra is szelektíven, növeljük a hasznosításra kerülő hulladékok mennyiségét!     Köszönjük együttműködését! Depónia Nonprofit Kft.

Budakeszi Hulladékudvar NYITÁS

Ezúton tájékoztatatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2024. június 05-től Budakeszin hulladékudvart NYITUNK.   Cím: BUDAKESZI, 067/18 hrsz. Nyitvatartás: Hétfő - Szombat: 8.00 – 12.00 és 12.30 – 15.30   A hulladékudvarokban leadható és nem leadható hulladéktípusokról az alábbi linken adunk majd tájékoztatást: https://deponia.hu/lakossagi_hulladekudvar   DEPÓNIA Nonprofit Kft.  

Tájékoztatás a konyhai zöld- és élelmiszerhulladékok házhoz menő gyűjtésével kapcsolatban

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Székesfehérváron a tömbházas övezetek azon részén, ahol elindult a konyhai zöld- és élelmiszerhulladékok házhoz menő gyűjtése, ott 2024. júniustól a vegyes hulladékok gyűjtésére szolgáló edények (rácsos gyűjtőpontok) mellett erre a célra kihelyezett, 120 literes, barna színű, biohulladék gyűjtő edények ürítése a nyári időszakban hetente kétszer történik.   Az eddig begyűjtött konyhai zöld- és élelmiszerhulladék mennyiségek:   A konyhai zöld- és élelmiszerhulladékokkal kapcsolatos hulladéknaptárt itt találják.   Eddigi és további együttműködésüket köszönjük! DEPÓNIA Nonprofit Kft.    

Új lakossági hulladék-átvevőhely - NYITÁS 2024.04.29.

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy jövőhét hétfőn, azaz 2024. április 29-én megnyílik a csalai hulladékkezelő központban az új lakossági hulladék-átvevőhely! Ennek nyitvatartása a meglévő rendhez igazodik: Hétfő-Péntek: 08:00-15:30 Szombat: 08:00-11:30 Vasárnap: ZÁRVA   A telepen történő forgalmi rend változás miatt kérjük szíves türelmüket, Kollégáink segíteni fogják az eligazodást! DEPÓNIA Nonprofit Kft.  

Oldalak