ARCHÍV - Elmaradt hulladékszállítás (kommunális, fenyő) - 2021. 01.19.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Az időjárás kapcsán kialakult útviszonyok miatt elmaradt:

 

2021.01.19-én

  • a fenyőfa gyűjtés Tinnye településen a Királyok Völgye egy részén és a Mediterrán Völgy teljes területén.  A probléma megoldása érdekében vállaljuk, hogy az említett területen a következő ürítési napon, január 26-án a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett fenyőfákat elszállítjuk.  
  • a fenyőfa gyűjtés Budajenő településen a Hordó, Inda, Bokréta, Vadvirág, Hombár, Patics, Sánc utcában. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy a következő szállítási napon, január 26-án a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett fenyőfákat elszállítjuk.
  • a kommunális hulladékgyűjtés Solymáron a Csősz, a Völgy és a Hegy utcában. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy január 26-án a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett bármilyen zsákból is elszállítjuk a kihelyezett többlethulladékot.
  • a kommunális hulladékgyűjtés Budakeszi településen a Gall utcában. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy a következő szállítási napon, január 26-án a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett bármilyen zsákból is elszállítjuk a kihelyezett többlethulladékot.

 

Megértésüket köszönjük!

DEPÓNIA Nonprofit Kft.