ARCHÍV - Elmaradt hulladékszállítás (kommunális, szelektív, fenyő) - 2021. 01.14. - 01.15.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Az időjárás kapcsán kialakult útviszonyok miatt elmaradt:

 

2021.01.14-én

  • a fenyőfa gyűjtés Perbál település egy részén. Az elmaradt fenyő szállítást január 26-án pótoljuk.
  • a szelektív és a fenyő gyűjtése Pilisszántó település egy részén. Az elmaradt fenyő szállítást január 26-án pótoljuk, az elmaradt szelektív szállítást január 20-án pótoljuk.
  • a szelektív hulladékgyűjtés Pilisvörösvár egyes részein. Az elmaradt szelektív szállítást január 28-án pótoljuk.
  • a kommunális hulladékgyűjtés Etyek településen a Kilátó utca környékén. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy január 21-én a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett bármilyen zsákból is elszállítjuk a kihelyezett többlethulladékot.
  • a kommunális hulladékgyűjtés Biatorbágy település egyes részein. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy január 21-én a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezésre kerülő plusz hulladékot bármilyen zsákból elszállítjuk.

 

2021.01.15-én

  • a kommunális hulladékgyűjtés Vértesacsa településen a József Attila utca egy részében, Vörösmarty utca egyes szakaszaiban, Patóhegyi utcában, Petőfi Sándor utcában, Rózsadombi utca külső részén. Amennyiben az időjárás, illetve az útviszonyok engedik, úgy január 22-én a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezett bármilyen zsákból is elszállítjuk a kihelyezett többlethulladékot.

 

 

Megértésüket köszönjük!

DEPÓNIA Nonprofit Kft.