Telepünk rendje

A telephelyen a bejárat után elhelyezkedő 2 db 60 tonna méréshatárú hídmérleg, illetve saját programmal működő számítógép segítségével lehetőség nyílik a beérkező és a kimenő járművek által beszállított hulladékok tömegének és adatainak meghatározására, rögzítésére. Ennek köszönhetően, a jogszabályi előírásoknak megfelelően, naprakész nyilvántartás vezetése válik lehetővé.

Az adatok felvezetésére, illetve a hulladékok ellenőrzésére és a további kezelésnek megfelelő területre való irányítás is itt történik, ezen a ponton válik külön az építési törmelék, a kommunális, a komposztálható, valamint a hasznosítható hulladék útja.

A kommunális hulladék előkezelése a depóniatérre történő ürítést követően történik meg, ahol kiválogatják a hasznosítható (mint például: fém, műanyag stb.) hulladékokat. Előkezelést követően a fennmaradó hulladék a szigetelt lerakóba kerül végleges ártalmatlanításra.

A lerakott hulladékot kompaktor segítségével folyamatosan tömörítik, majd 20-30 cm vastagságban, begyűjtött építési törmelékből takarják.

A lerakó kapacitása 1 450 000 m3.

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-15:30
Szombat: 08:00-11:30
Vasárnap: ZÁRVA